Four Seasons Megève, 373 chemin des Follières, 74120 Megève
Routeplanner
Creatief
Eén MICHELIN ster: verfijnde keuken. Zeker een bezoek waard!
Topproducten die met finesse bewerkt worden, uitgesproken smaken, gerechten die op een gelijkwaardig hoog niveau bereid worden.
Extra informatie
Creatief
Park of tuin
Toegankelijk met rolstoel
Vegetarisch menu
Eten op terras mogelijk
Valet parking
Amex
Diners club
Mastercard
Visa
Praktische informatie
Beschrijving
In the Four Seasons Hotel in the upper reaches of Mont d’Arbois, Anne-Sophie Pic adds an Alpine twist to her classic line-up and signature dishes, such as a “berlingot” filled with runny Beaufort and Abondance cheese, chestnuts, caraway and camomile and made from a blend of buckwheat and wheat flours. Her venison from Alsace marinated in juniper, pine needles and gin, served with a medley of mushrooms also bears witness to her virtuoso talent. Ms Pic’s score demonstrates infinite subtlety, as much by the striking contrasts of flavours as by the textures.