











Kommilfoo

Michelin Gids
De stap waard
Creatief Frans
De beoordeling van de Michelin Gids
Olivier de Vinck de Winnezeele is een selfmade man. Wat ooit begon als een baantje om zijn studies economie te betalen, werd snel een passie voor het koken. Hij ging voornamelijk in de leer bij grote Spaanse huizen en begon samen met gastvrouw Inge in 1998 met Kommilfoo. Het restaurant is een serene plek die elegant en licht is. Een vaste waarde op het Zuid om topproducten te degusteren.Chef de Vinck de Winnezeele is een creatieveling die spanning op het bord brengt. Hij werkt graag met verschillende structuren en verrast regelmatig met de bewerking van zijn garnituren. Het krokante vetrandje van rosé gegaarde lamsribben met kruidige couscous en een intense lamsjus met rozemarijn, het gedetailleerde samenspel van vanille, boekweit en appel in een genereus dessert: de veelzijdigheid van deze chef is een verrijking. En ondanks dat de gerechten op punt staan, blijft de chef evolueren. En die drang naar steeds beter, die voelt en proeft u.
Zijn sterke punten
Parking
Locatie
Vlaamse Kaai 172000 Antwerpen