ViaMichelin
Chaga
Afbeelding van de locatie
Michelin Gids
Eigentijds Frans
De beoordeling van de Michelin Gids
Op de bovenverdieping van boetiekhotel Faubourg 21 wordt u ondergedompeld in een wereld van luxe. Interieurarchitecte Sarah Lavoine creëerde een persoonlijk en ingetogen decor waarin topmaterialen als marmer en porselein uitblinken. Het zicht op het Warandepark is bijzonder. Zodra u binnenstapt, ontfermt het attente bedieningsteam zich over u. Ook Kevin Lejeune werkt enkel met het beste. Deze ervaren chef beschikt over een ruime bagage, werkt in detail en geeft aan elke bereiding een eigen draai met uitgesproken smaken. Zonnevis gaat hij bijvoorbeeld garen in kombu en daar een crème van algen bij serveren. Melkkalf uit de Corrèze combineert hij dan weer met een intense jus en mediterrane garnituren zoals een rijke crème van oude parmezaankaas. Bij Chaga wordt niets aan het toeval overgelaten.
Locatie
Avenue Marnix 21
1000 Bruxelles