Michael Huber/Maes, Cuisine du Terroir
Lincelot, Rafael Balrak/Maes, Cuisine du Terroir
Michael Huber/Maes, Cuisine du Terroir
Michael Huber/Maes, Cuisine du Terroir
Maison Rowena/Maes, Cuisine du Terroir
Lincelot, Rafael Balrak/Maes, Cuisine du Terroir
Michael Huber/Maes, Cuisine du Terroir
Maes, Cuisine du Terroir

Michelin Gids
Seizoenskeuken
De beoordeling van de Michelin Gids
Vijftig kilometer stroomopwaarts en stroomafwaarts langs de Maas, dat is het gebied waar deze terroirkeuken zijn ingrediënten haalt. Dit is een ode aan Limburgse producten die al de ruimte krijgen om te schitteren. Of de chefs langoustines nu power geven met een ‘Limburgse’ bouillabaisse of lam uit de buurt begeleiden door oriëntaalse smaakmakers zoals een pastilla van lamsnek met specerijen: verwacht u aan bewerkte gerechten met levendige en wereldse nuances die de lokale rijkdom accentueren. De prachtige omgeving schittert ook op het geweldige terras, waar u uitkijkt op de bosrijke omgeving van het Van Oys luxehotel, waartoe dit lumineuze restaurant behoort.
Zijn sterke punten
Parking
Locatie
Kasteellaan 16245 SB Eijsden