




Hostellerie St-Nicolas

Michelin Gids
De stap waard
Creatief
De beoordeling van de Michelin Gids
Michael Vanderhaeghe drukt steeds meer zijn stempel op St-Nicolas, al krijgt hij uiteraard nog hulp van vader Franky. Uit de diepgaande sauzen en aandacht voor lokale producten als hoppescheuten en duif uit Steenvoorde blijkt de klassieke kennis die van deze hostellerie al meer dan 25 jaar een referentie maakt. Originele ingevingen en uitheemse technieken laten de keuken dan weer evolueren. De tijd is hier niet stil blijven staan.Zo smult u bijvoorbeeld van stukjes traag gegaarde hoevekip die zijn omwikkeld door een crème van hazelnoot en pittige Flandrien kaas, met een luchtige mousse van knolselder voor aardse nuances. Maar evengoed wordt u verbaasd door een eerder traditionele goudbruine feuilletee met kalfszwezerik, een rijke vulling van ganzenlever en truffel, en vooral een vleesjus die alle smaken mooi samenbrengt. De creativiteit van deze chefs heeft verschillende facetten. Oud en nieuw worden hier met vakmanschap verbonden.Het trendy decor van deze luxueuze villa, charmant van ziel en aangevuld met een rustgevende tuin, is ideaal om al deze ontwikkelingen te beleven. Iets verderop vindt u ook nog het hotel van de familie Vanderhaeghe, waar hun oog voor detail en klasse eveneens voor zich spreken.
Zijn sterke punten
Parking
Locatie
Veurnseweg 5328906 Elverdinge