ViaMichelin
Arenberg
Afbeelding van de locatie
Michelin Gids
De stap waard
Klassieke keuken
De beoordeling van de Michelin Gids
Wat ooit een Jezuïetenpachthof en een kalverkwekerij was, is vandaag een culinair monument dat al sinds 2001 bekroond wordt met een MICHELIN Ster. De toewijding van de charmante gastvrouw Iris en de passie van de ervaren chef Lieven Demeestere zijn voelbaar. Ze verwelkomen u met open armen in hun stijlvolle restaurant, hier en daar gedecoreerd met kunst van Daisy Boman, of ’s zomers op hun prachtige terras bij de weelderige siertuin. Eerbied voor het product is een kernwaarde van Arenberg. Neem nu de gebraiseerde varkensnek, een signatuurgerecht dat wordt gekenmerkt door een krokante korst en krachtig vlees, verrijkt met ganzenleverkrullen die smelten op het vlees en een fris kruidenslaatje. Of wat dacht u van wilde tarbot die sappig is gegrild en wordt bijgestaan door een diepe sauce vierge?Wees maar zeker dat generositeit tot het DNA van Arenberg behoort. Dat merkt u ook aan de royale porties en aan de verleidelijke dessertkar waar u na uw maaltijd uit mag kiezen. En komt u ’s middags langs, laat u dan zeker verleiden door het menu dat u zelf samenstelt uit de ruime kaart.
Zijn sterke punten
Parking
Locatie
Kapeldreef 46
3001 Heverlee