



Narımor

Michelin Gids
De stap waard
Turks
De beoordeling van de Michelin Gids
Atilla Heilbronn geeft zijn eigenwijze blik op de Turkse keuken. Hij groeide op in Duitsland en settelde zich na ervaringen in diverse prestigieuze restaurants in dit stijlvolle boetiekhotel-restaurant. Zijn door glas omringde zaakje biedt maar plaats aan enkele tafeltjes, waardoor u wordt ondergedompeld in een intieme ervaring. De attente gastvrouw Buse draagt daar met haar goede zorgen toe bij.De keuken van chef Heilbronn is gedetailleerd, visueel en steunt op de beste producten uit de omgeving. Het delicieuze brood – denk aan zwart zuurdesembrood en een baguette in pretzelstijl – is een eerbetoon aan zijn Duitse opleiding. Elk gerecht intrigeert en verbaast. Zo gaat hij zeebrasem combineren met de friszurigheid van abrikoos, zilte zeekraal en een romige keffirdressing voor een creatie vol nuance en expressie. Laat u ter begeleiding zeker verleiden door een fles van wijnhuis Hus, een domein dat mooie verrassingen in huis heeft. Het diepgaande onderzoek naar topproducten en Turkse tradities geeft deze chef de kracht om zijn eigen keuken te ontwikkelen.
Locatie
Sıra Mahallesi, Eren Sokak, UrlaIzmir 35320