ViaMichelin
Vino Locale
Afbeelding van de locatie
Michelin Gids
De stap waard
Duurzame gastronomie
Turks
De beoordeling van de Michelin Gids
Ozan en Seray Kumbasar vormen een powerkoppel en delen een bijzonder passioneel verhaal. Zij charmeert met haar liefde voor regionale wijnen, die ze deskundig aan u voorstelt. Haar digestievenkar is gewoonweg geweldig. De liefde voor haar terroir deelt ze met haar man. Wat hij niet zelf verbouwt, haalt de chef het liefst bij ambachtsmensen uit de buurt. Elke zes weken wijzigt zijn menu om in te spelen op de seizoenen. Het voedt ook zijn originaliteit en bepaalt de richting van zijn sensuele, verfijnde keuken.Neem nu zijn geweldige salade waarin hij knapperige asperges verwerkt met een volle crème van erwtjes, zachte lokale geitenkaas, krokant gefruite artisjok en een intense kruidenolie. De drager van het hele gerecht is een radijsvinaigrette die pit en geweldige friszurigheid toevoegt. Een delicatesse! Bij Vino Locale wordt het product op een pedestal gezet, met hier en daar subtiele details die de liefde van de chef voor Italië verraden.Dat laatste is ook voelbaar in het restaurant, dat wat weg heeft van een trattoria. De kunst aan de muren, de algemene fleurigheid, en dan dat romantische terras: de charme van dit restaurant werkt aanstekelijk. Maak u op voor een ervaring die u niet snel los zal laten.
Zijn sterke punten
Parking
Locatie
Kuşçular Mahallesi, 8037. Sokak No:3, Urla
Izmir 35430