



Grünewald Chef’s Table

Michelin Gids
De stap waard
Moderne keuken
De beoordeling van de Michelin Gids
De volledig open keuken omringd door een groene marmeren eettoog vormt het hart van dit chic ingerichte hoekpand. Een plek aan de toog is een must, al is er ook een grote tafel beschikbaar. U heeft hier een rechtstreekse inkijk op het werk van Clovis Degrave en zijn team, die graag in gesprek gaan met hun gasten. Leun rustig achterover en laat u meeslepen door het meergangenmenu dat Japanse sereniteit en creativiteit bundelt.De chef heeft een voorliefde voor topproducten en weet die kwaliteit te benadrukken met speelse texturen en intense sauzen. Hij gaat een stukje buik van Balfego tonijn bijvoorbeeld kort op de binchotan grillen en boosten met een emulsie van bruine rijst en geraspte wasabi. Of wat dacht u van ravioli gevuld met eidooier, bedekt met een luchtige, gerookte sabayon en rijkelijk geschaafde witte truffel?Clovis Degrave weet techniek te koppelen aan punchy smaken, met aandacht voor fruitige fermentatiesmaken en geduldig getrokken sauzen. Hij vindt het juiste evenwicht in zijn menu en bespeelt behendig uw nieuwsgierigheid.
Locatie
2 Rue des Hauts-Fourneaux1719 Luxembourg