Lucas Muller /Ma Langue Sourit
Sucrine /Ma Langue Sourit
Eleonor Arnold/Ma Langue Sourit
Choux Fleur - coques /Ma Langue Sourit
Elenore Arnold /Ma Langue Sourit
Ma Langue Sourit
Michelin Gids
De omleidingen waard
Moderne keuken
De beoordeling van de Michelin Gids
Genieten van lekker eten, net als een kind met glunderende ogen een ijsje eet. Dat is de ambitie van de gepassioneerde Cyril Molard. In zijn trendy, intiem restaurant ontdekt u dat hij niets aan het toeval overlaat. Alles klopt hier tot in de puntjes.Hij wekt de smaak van sublieme producten op met creatieve garnituren. Dankzij subtiele aciditeit geeft hij gerechten een frisse boost. Bereidt hij asperges, dan behoren die ongetwijfeld tot de beste die u heeft geproefd. Vis? Perfect gegaard en smeuïg. Naast de prikkelende garnituren komen eerder klassieke sauzen die de gerechten optillen. Denk aan een fabuleuze fumet van vis die hij met rode wijn bereidt en de ideale begeleiding vormt van een pithivier die is gevuld met kraakverse sint-jakobsnoten en geweldig aromatische truffel. Van een opwindend gerecht gesproken!Cyril Molard komt net als zijn equipe graag in de eetzaal om een gerecht in te zetten. Steek gerust uw tong naar hen uit. Hier is dat geen belediging, maar net een compliment voor het plezier dat ze verschaffen.
Zijn sterke punten
Parking
Locatie
1 rue Remich5331 Oetrange