Martijn Crama/Zout & Citroen
Stan Koolen/Zout & Citroen
Stan Koolen/Zout & Citroen
Stan Koolen/Zout & Citroen
Sabine Peeters/Zout & Citroen
Stan Koolen/Zout & Citroen
Stan Koolen/Zout & Citroen
Stan Koolen/Zout & Citroen
Zout & Citroen
Michelin Gids
De stap waard
Creatief
De beoordeling van de Michelin Gids
Bram Helleman bezit het talent diepgaande nuances te creëren met smaakmakers als zout en citroen. Zijn originaliteit uit zich zowel in de combinaties als de bereidingen van alledaagse ingrediënten. Mayonaise van miso om een steak tartaar af te werken? Snoekbaars aromatiseren met tandoorikruiden zonder de smaak van de vis te verliezen? Het zijn dergelijke creatieve details die zijn kleurrijke gerechten punch geven. Al van bij de amuse-bouches laat chef Helleman u kennismaken met zijn uitbundige visie op wereldse smaken.Hij speelt graag met fijne pittigheid en oriëntaalse kruiden. Het is allemaal mooi gedoseerd, waardoor de creatieve ideeën van de chef vertaald worden naar intrigerende smaken. Nog een tip: laat u zeker verleiden door zijn ‘Nectar & Ambrozijn’, een combinatie van eendenlever, abrikoos, honing en truffel. Een geweldig signatuurgerecht! Sjoerd en Patricia geven al dit lekkers nog wat extra nuance door krachtige wereldwijnen uit te kiezen die deze wervelwind van smaken mooi aanvullen.Dit voormalige koetshuis is een prachtplek om culinair verwend te worden. Het strakke designinterieur is geweldig, het uitzicht op de tuin is fraai. Zout & Citroen, dat is contemporaine klasse om van te smullen!
Zijn sterke punten
Parking
Locatie
Ridderstraat 864902 AC Oosterhout