Rinze Vegelien/De Nederlanden
Rinze vegelien/De Nederlanden
Rinze Vegelien/De Nederlanden
De Nederlanden
Rinze Vegelien/De Nederlanden
Rinze Vegelien/De Nederlanden
Rinze Vegelien/De Nederlanden
Rinze Vegelien/De Nederlanden
Rinze Vegelien/De Nederlanden
De Nederlanden
De Nederlanden
Rinze Vegelien/De Nederlanden
Rinze Vegelien/De Nederlanden
Rinze Vegelien/De Nederlanden
De Nederlanden
Rinze Vegelien/De Nederlanden
Rinze Vegelien/De Nederlanden
Rinze Vegelien/De Nederlanden
Rinze Vegelien/De Nederlanden
Rinze Vegelien/De Nederlanden
Rinze Vegelien/De Nederlanden
Rinze Vegelien/De Nederlanden
Rinze Vegelien/De Nederlanden
Rinze Vegelien/De Nederlanden
De Nederlanden
Michelin Gids
De stap waard
Moderne keuken
De beoordeling van de Michelin Gids
De Nederlanden heeft zijn naam niet gestolen. Zowel de looks, de charmante service als de aanpak hullen deze hostellerie in een typische Nederlandse sfeer. Dit karaktervolle gebouw combineert zijn charmante verleden met eigentijdse strakheid. Het uitzicht op de open keuken bekoort, dat op de Vecht en de ophaalbrug is uitermate gezellig.Wilco Berends is een chef die houdt van zijn grond. Dat merkt u aan het menu. Hebt u zin in lam, paling of een stukje kaas als dessert? Wees dan maar zeker dat chef Berends u het beste lokale aanbod voorschotelt. Probeer zeker zijn oesterbereidingen uit, een specialiteit en geweldig begin van de maaltijd. Wat volgt is een combinatie van klassieke vakkennis en eigentijdse frivoliteit. Traag gegaarde kabeljauw laat chef Berends bijvoorbeeld schitteren op een knapperige brunoise van venkel, combineert hij met mossels en kokkels, en sublimeert hij met een hemels boterige jus op basis van het kookvocht van de mossels en kokkels.En dan nog een laatste aanrader: om ten volle van al dit lekkers te genieten en de volledige De Nederlanden ervaring te ervaren, moet u zeker een van de schitterende kamers boeken.
Zijn sterke punten
Parking
Locatie
Duinkerken 33633 EM Vreeland