


Kelderman

Michelin Gids
De stap waard
Traditionele keuken
De beoordeling van de Michelin Gids
De charismatische Peter Van den Driesschen opent de deur en charmeert meteen met zijn natuurlijke elegantie. Hij begeleidt u naar het chique restaurant, met zijn strakke lijnen en genereuze lichtinval, dat verder uitpakt met expressieve kunstwerken en een prachtzicht op de tuin. Wat een entree! Dankzij de attente bediening komt u op geen enkel moment iets te kort. Bij Kelderman wordt u ronduit gepamperd.Lekkernijen uit de zee zijn hier de hoofdrolspelers, al heeft de chef uiteraard ook oog voor vleeseters. Hij benadrukt de pure smaken van zijn ingrediënten in bereidingen die niet onnodig ingewikkeld zijn. Geen spektakel, maar product dat voor zich spreekt. Zijn technische savoir-faire en beheersing van de klassieke nuances blijkt bijvoorbeeld uit zijn bereiding van kreeft die net onder Normandië werd gevangen en werkelijk van topkwaliteit is. Hij gaat de kreeft even in de pan bakken met boter en bieslook, verwerken in al dente ravioli en daarbij een romige nantuasaus serveren waarin net genoeg cognac voor pep zorgt. Delicieus!Laat ook zeker wat plaats voor het nagerecht, want de kaaskar en het aanbod zoetigheden bij de koffie (die luchtige millefeuille!) zijn werkelijk onweerstaanbaar. Kelderman is al jarenlang een begrip in Aalst en omstreken, en dat is meer dan terecht!
Zijn sterke punten
Parking
Locatie
Parklaan 49300 Aalst