Twee MICHELIN sterren: uitzonderlijke keuken. Een omweg waard!
De beste producten schitteren door het savoir-faire en de inspiratie van een chef boordevol talent. Samen met zijn keukenteam creëert hij zowel subtiele als rake smaken die origineel uit de hoek kunnen komen.
Extra informatie
Creatief
Klassieke keuken
Airconditioning
Vegetarisch menu
Amex
Diners club
Mastercard
Visa
Praktische informatie
Beschrijving
Jurgen van der Zalm heeft de keuken van Vinkeles naar zijn hand gezet. Jarenlang was hij de rechterhand van Dennis Kuipers, die hem onder meer klassiek vakmanschap bijbracht. Vandaag gaat hij zijn eigen weg, zonder de huisstijl te bruuskeren. Ingrediënten van absolute topkwaliteit en diepgaande sauzen blijven hier de rode draad. Morilles vult hij bijvoorbeeld met een delicieuze farce fine van poulet noir, maar wat écht het verschil maakt, is de sauce vin jaune met een subtiele dragontoets. Wat een intensiteit, wat een rijkdom aan smaak! We willen u ook zeker de fabuleuze saus van de karkassen niet onthouden die hij serveert bij vlezige langoustine, gecombineerd met nashi peer en munt voor frisheid. Chef Van der Zalm is een meester sauzenmaker. Zijn oog voor detail spat van het bord. Internationale speelsheid, spannende creativiteit en respect voor traditie komen hier samen in persoonlijke creaties. Of hij nu met luxeproducten kookt of vegetarisch uit de hoek komt: zijn gerechten hebben een impact. In deze voormalige bakkerij van het 18de-eeuwse Rooms Katholieke Armenkantoor, waar houten en stenen restanten enig mooi samengaan met het contemporaine comfort, wacht u een bijzondere ervaring.