Twee MICHELIN sterren: uitzonderlijke keuken. Een omweg waard!
De beste producten schitteren door het savoir-faire en de inspiratie van een chef boordevol talent. Samen met zijn keukenteam creëert hij zowel subtiele als rake smaken die origineel uit de hoek kunnen komen.
Ciel Bleu maakt zijn naam meteen waar. U eet hier namelijk op de bovenste verdieping van luxehotel Okura en hebt een spectaculair uitzicht op de blauwe hemel en de Amsterdamse skyline. Wauw! De moderne elegantie van het restaurant en de superbe opmaak van de borden plezieren evenzeer het oog. De keuken van Arjan Speelman is technisch en creatief. Het is doorspekt met mondiale invloeden en specerijen. De chef combineert moeiteloos een klassieke beurre blanc met exotische kruiden en uitheemse ingrediënten. Ieder detail is precies, elke hap een verrassing. Leuk detail: bij elke gang wordt een kruid in zijn originele vorm aan tafel voorgesteld dat in het volgende gerecht wordt verwerkt. Eten bij Ciel Bleu is intrigerend. U wordt er bediend door een van de beste brigades van het land, met sommelier Noël Vanwittenbergh en maître Francesco Simonelli in de hoofdrol. The sky is hier werkelijk the limit!