
















Ron Gastrobar

Michelin Gids
De stap waard
Creatief Frans
De beoordeling van de Michelin Gids
Noem Ron Blaauw gerust een culinaire mastermind. De populaire chef vormde zijn restaurant met twee MICHELIN Sterren in 2013 om tot deze toegankelijke gastrobar en maakte er meteen een succes van. Deze zaak is urban, fleurig en hip. Zelfs een toiletbezoek is hier een ervaring – bij de mannen weerklinken voetbalcommentaren, dames krijgen mopjes te horen. Chef Blaauw heeft verschillende vibes gecreëerd waarin u zijn relaxte gastronomie kan ontdekken.In deze gastrobar is geen plaats voor franjes, maar des te meer voor originele combinaties en uitgesproken smaken. U smult hier van inventieve eenvoud. Slim, bewerkt, uitgesproken. Denk bijvoorbeeld aan een rosé gegaarde filet van duif ‘en croûte’ met een plak ganzenlever, daarbij gegrilde lente-ui en een jus op basis van morilles, cognac en een gevogeltejus voor diepe power. Bij Ron Gastrobar swingen de smaken op het bord.De indrukwekkende kaart biedt zowel plaats aan klassiekers als beef Wellington, vegetarische opties zoals de geweldige ui Martini (met schuim van comtékaas!) en topproducten als wagyu en zeebaars bereid op de barbecue. Je zou hier wel alles willen kiezen! Bij Ron Gastrobar komen de smaken van wereldstad Amsterdam tot leven.
Locatie
Sophialaan 551075 BP Amsterdam