Eén MICHELIN ster: verfijnde keuken. Zeker een bezoek waard!
Topproducten die met finesse bewerkt worden, uitgesproken smaken, gerechten die op een gelijkwaardig hoog niveau bereid worden.
Noem Ron Blaauw gerust een culinaire mastermind. Hij vormde zijn tweesterrenrestaurant in 2013 om tot deze eenvoudigere gastrobar en het werd meteen een succes. Deze zaak is urban en hip, een geweldige plek om relaxte gastronomie te ontdekken. In deze gastrobar is geen plaats voor franjes, maar des te meer voor originele combinaties en uitgesproken smaken. U smult hier van inventieve eenvoud. Chef Blaauw heeft steeds oog voor smaak- en textuurreliëf. Met een krokantje en hier en daar wat pittigheid geeft hij elk gerecht zijn eigen touch. De smaken swingen hier op het bord. Daar komt nog bij dat de prijs-kwaliteitverhouding geweldig is, ook in de wijnkaart. Eten bij RON Gastrobar is een waar festijn!
- De inspecteurs van de MICHELIN Gids