Eén MICHELIN ster: verfijnde keuken. Zeker een bezoek waard!
Topproducten die met finesse bewerkt worden, uitgesproken smaken, gerechten die op een gelijkwaardig hoog niveau bereid worden.
Het intieme DIM Dining straalt een zen-sfeer uit. De mix van Japanse eenvoud en westerse luxe is innemend. Een plek aan de toog is ideaal om de chefs te bewonderen. Net als het decor kiezen zij voor een bijzondere mix. Oosterse finesse en de kracht van Franse smaken gaan hier hand in hand. De Aziatische keukens zijn de speeltuin van creatieveling Simon van Dun en zijn team. Authentieke en lokale producten worden speels en origineel gecombineerd met intense smaakversterkers. Uw nieuwsgierigheid wordt constant getriggerd, verrassing loert om elke hoek. Koude Obsiblue garnaal serveert de chef bijvoorbeeld met gepekelde trompet de la mort en een compote van gedroogde en gefermenteerde goiji bessen. Met een gewaagde jus gemaakt van sake en soja zorgt hij voor bijkomende diepgang. Ieder bord verbergt verschillende lagen die u bij elke hap ontdekt. De bijzondere sakes en Japanse bieren die de gereputeerde sommelier Jonas Kellens daarbij uitkiest, geven uw ervaring een bijkomende wervelwind van indrukken.
- De inspecteurs van de MICHELIN Gids