Eén MICHELIN ster: verfijnde keuken. Zeker een bezoek waard!
Topproducten die met finesse bewerkt worden, uitgesproken smaken, gerechten die op een gelijkwaardig hoog niveau bereid worden.
De weg naar dit traditionele huis met zijn fraaie rieten dak, diep in de bossen, is een ode aan de magnifieke Veluwse natuur. De charme van deze omgeving ervaart u ook ten volle op het geweldige terras. De familie Löhr wordt hier al sinds 1998 bekroond met een MICHELIN ster. Die grootse prestatie wordt voortgezet door Tom Lamers. De jonge chef keerde na twaalf jaar terug naar het restaurant waar hij ooit leerling-kok was, onder de toenmalige chef Wicher Löhr. De keuken is rijk zonder zwaar te zijn. Uitgekiend en doorspekt met goed gedoseerde smaken. Klassieke gerechten worden hier geëerd, zo zal u altijd traditionele wildgerechten op de kaart vinden. De jonge chef daagt uw smakenpalet ook graag wat uit met modernere ingevingen. Een linzencurry voor beheerste pittigheid bij kalfszwezeriken bijvoorbeeld. Of wat dacht u van een saus gemaakt van gegrilde sla voor body bij langoustine en ham van wildzwijn? Het uitstekende advies van sommelier Danny maakt het succesverhaal van de familie Löhr mooi af.