rue Doyen Van Belle 6, 1420 Braine-l'Alleud
Routeplanner
Modern Frans
Eén MICHELIN ster: verfijnde keuken. Zeker een bezoek waard!
Topproducten die met finesse bewerkt worden, uitgesproken smaken, gerechten die op een gelijkwaardig hoog niveau bereid worden.
Philippe en Valérie Meyers zijn warme mensen. Het designinterieur van hun restaurantje straalt dat ook uit. De ruime collectie Michelingidsen is een eyecatcher. Gastvrouw Valérie bedient met veel naturel en vertelt u graag over de voorliefde die chef Meyers heeft voor Waalse producten. Hij heeft genoeg aan enkele goed afgewogen ingrediënten om een boeiend verhaal te vertellen. Neem nu zijn signatuurgerecht met spek dat 17 uur lang is gegaard. Hij combineert het met Eau de Villée, kort gegrilde langoustinestaarten en een ingekookte saus op basis van hoisinsaus en gekonfijte citroenen. De generositeit en intensiteit van dergelijke gerechten is fantastisch. Bij Philippe Meyers komen fijnproevers thuis.