Krijn van der Lught & Floris Christiaans/Demain
Krijn van der Lught & Floris Christiaans/Demain
Chantal Arnts /Demain
Krijn van der Lught & Floris Christiaans/Demain
Krijn van der Lught & Floris Christiaans/Demain
Krijn van der Lught & Floris Christiaans/Demain
Krijn van der Lught & Floris Christiaans/Demain
Krijn van der Lught & Floris Christiaans/Demain
Krijn van der Lught & Floris Christiaans/Demain
Krijn van der Lught & Floris Christiaans/Demain
Krijn van der Lught & Floris Christiaans/Demain
Demain
Michelin Gids
De stap waard
Moderne keuken
De beoordeling van de Michelin Gids
Het magnifieke uitzicht op de duinen en de Noordzee laten u geen enkel moment los bij Demain. U tafelt hier op de tweede etage van het Strandhotel, waar strakke lijnen en verschillende houttinten een warme omgeving creëren. Romée en haar team charmeren met hun attente service, Dani Hoefnagels en zijn chefs laten uw smaakpapillen reizen van Zeeland tot de Middellandse Zee.Voor u plaatsneemt aan tafel, ontvangen ze u in de keuken voor enkele hapjes. Meteen valt op dat passie en vakkennis hier gevoelig worden verenigd. Wat dacht u van kraakverse Nederlandse hamachi met mayonaise van gerookte paling, een intense kruidencoulis en de frisheid van limoenkaviaar, gel van appel en stukjes kiwi? De gebakken langoustine met net genoeg zeste van limoen, onderop een cirkel paella en een rijke jus van het schaaldier met saffraan is een signatuurgerecht van chef Hoefnagels. De rijkdom van het Zeeuwse terroir wordt bij Demain met persoonlijkheid gevierd.
Zijn sterke punten
Parking
Locatie
Boulevard de Wielingen 494506 JK Cadzand