




Apicius

Michelin Gids
De stap waard
Moderne keuken
De beoordeling van de Michelin Gids
Apicius is de successtory van chef Thorvald en gastheer Gaylord de Winter. De broers worden sinds 2003 onderscheiden met minstens één Michelin Ster. Smaak zit in hun genen. Hun expertise schuilt in de kleinste details. Van de juiste bourgognewijn bij een visgerecht tot de smeuïgheid van het pistacheroomijs bij een exotisch dessert.Chef Thorvald is een kei in klassieke bereidingen. Mooie producten vormen het hart van zijn keuken. Een vis gaat hij niet onnodig bewerken. Hij bakt het op het vel, net lang genoeg, en versterkt het met fijne garnituren en een saus die voor diepgang zorgt. Wat dacht u bijvoorbeeld van een schuim van huisgemaakte pickles om sappige zeebaars een fijn zuurtje te geven? De knappe opmaak van de borden zorg voor een leuke update.U wordt bij Apicius omgeven door kunst en bloemdecoraties, wat elegantie toevoegt aan het restaurant. En vraag zeker naar de tafel voor de keuken als u de chefs aan het werk wilt zien.
Locatie
Van der Mijleweg 161901 KD Castricum