Laan van Roos en Doorn 51a, 2514 BC Den Haag
Routeplanner
Creatief Frans
Eén MICHELIN ster: verfijnde keuken. Zeker een bezoek waard!
Topproducten die met finesse bewerkt worden, uitgesproken smaken, gerechten die op een gelijkwaardig hoog niveau bereid worden.
Een Mexicaanse bloem, maar ook het Griekse woord voor mooi. De betekenis van Calla weerspiegelt de sereniteit van dit chique restaurant. Zowel in de champagnelounge als de eetzaal hangt een zwierige sfeer. Bloemendecoratie zorgt voor warmte. Ronald van Roon trekt de aandacht voor planten door naar het bord. Hij haalt dagelijks een verse voorraad op in groentetuin Laantje Voorham. De chef associeert zijn oogst graag met nobele producten die hij zo puur mogelijk bereidt. Het zijn de garnituren die variatie brengen. Denk bijvoorbeeld aan gefermenteerde paddenstoelen voor lichte aciditeit, of een botersaus opgemaakt met een Mexicaanse peper voor pittigheid. Hier wacht u een memorabele maaltijd, sober en delicieus geraffineerd.