Twee MICHELIN sterren: uitzonderlijke keuken. Een omweg waard!
De beste producten schitteren door het savoir-faire en de inspiratie van een chef boordevol talent. Samen met zijn keukenteam creëert hij zowel subtiele als rake smaken die origineel uit de hoek kunnen komen.
Extra informatie
Creatief
Airconditioning
Park of tuin
Toegankelijk met rolstoel
Maaltijd aan de bar
Amex
Diners club
Mastercard
Visa
Praktische informatie
Beschrijving
In terms of technical excellence and personality, this place is constantly striving to be different, to win over diners and be the benchmark restaurant of the La Concha Bay. Housed in the Villa Favorita hotel, this restaurant is presided over by chef Paulo Airaudo, who hails from Córdoba (Argentina). He concocts creative cuisine that stands out for its excellent fish and seafood, combining the essence of Basque culinary tradition with subtle Italian and Asian influences. The decor strikes an aesthetic balance between classic and modern. There are three large tables and a bar where you can eat while watching the chefs at work – they also serve the dishes themselves. A single tasting menu based on select produce from around the world is proposed, with the option to order pairings and wines by the glass.