Chantal Arnts/Rijnzicht
Chantal Arnts/Rijnzicht
Chantal Artns/Rijnzicht
Chantal Arnts/Rijnzicht
Pieter d'hoop/Rijnzicht
Moltbrothers/Rijnzicht
Rijnzicht
Michelin Gids
De stap waard
Moderne keuken
De beoordeling van de Michelin Gids
Een oesterschelp gevuld met een crémeux van ganzenlever die is getopt met stukjes rauwe oester en een brunoise van appel, met daarbij een crème van duindoornbes die op smaak is gebracht met sambal en schuim van oestersap. Dit is het soort inventieve, zeer technische creatie die het talent van Mike Cornelissen aantoont. Hij is de vierde generatie die het familierestaurant uitbaat en heeft het volledig naar zijn hand gezet. Het decor werd strak en sfeervol, het terras behield zijn charme. Maar het is vooral zijn creativiteit en de prachtige opmaak van de borden die verbazen.De spectaculaire bordjes zijn uitermate boeiend. Zijn inspiratie kent geen grenzen. Lokale lekkernijen zoals forel van kwekerij ‘t Smallert en Betuwse kersen worden precies geassocieerd met internationale smaakmakers. Dit is een bijzonder culinair avontuur dat u afsluit door zelf een marshmallow te branden aan een tafelvuurtje met houtskool. Het innovatiemenu wordt elke drie maanden vernieuwd en is telkens weer een ervaring.
Zijn sterke punten
Parking
Locatie
Sterreschans 156686 MS Doornenburg