Eén MICHELIN ster: verfijnde keuken. Zeker een bezoek waard!
Topproducten die met finesse bewerkt worden, uitgesproken smaken, gerechten die op een gelijkwaardig hoog niveau bereid worden.
Extra informatie
Modern Frans
Parking
Vegetarisch menu
Eten op terras mogelijk
Amex
Mastercard
Visa
Praktische informatie
Beschrijving
Kunst en gastronomie gaan hand in hand bij ’t Raedthuys. Opmerkelijke hedendaagse kunstwerken fleuren de muren van dit klassieke huis (1863) op. Authentieke stijlelementen blijven mooi overeind in het eigentijdse decor. Door het keukenraam ziet u de chef en zijn team aan het werk. Gastvrouw en sommelier Karina van der Kolk neemt u meteen op sleeptouw met haar zelf geïmporteerde wijnpareltjes. Ze sluiten mooi aan bij de creaties van Hans den Engelsen. Hij is een klassieke chef. Zo bereidt hij bijvoorbeeld een geweldige tournedos Rossini. Al heeft hij ook een modern kantje dat verrast met texturen. Denk maar aan een hartige crème brûlée of aardpeer in chips/crème/rauw/ingelegd bij gerookte paling. De kaaswagen met om en bij dertig kazen moet u ook zeker uitproberen. Wees maar zeker: de echte artiest staat hier in de keuken!