Twee MICHELIN sterren: uitzonderlijke keuken. Een omweg waard!
De beste producten schitteren door het savoir-faire en de inspiratie van een chef boordevol talent. Samen met zijn keukenteam creëert hij zowel subtiele als rake smaken die origineel uit de hoek kunnen komen.
Meer aandacht voor groenten? Doe maar. Portugese bereidingen introduceren? Ga je gang. Gastheer Robert-Jan Nijland gaf Michel van der Kroft de vrijheid om zijn eigen ding te doen. De chef bedankte hem met een zeer persoonlijke stijl. Hij beheerst klassieke gerechten van Escoffier als de beste. Neem nu zijn tournedos Rossini. Subliem! Maar evengoed pakt hij uit met vernieuwing en zeer technische garnituren. U komt hier zowel voor een traditionele terrine als een creatief vegetarisch gerecht. Het is zo genereus, zo fijn! Deze keuken draait om uitbundigheid en plezier. Zo komt de chef bij de koffie aan tafel met een pot chocolademousse en krijgt u een houten lepel. Het is een hartverwarmende geste in een al even warm decor. 't Nonnetje is intiem. Een toonbeeld van gezellige topgastronomie!