Eén MICHELIN ster: verfijnde keuken. Zeker een bezoek waard!
Topproducten die met finesse bewerkt worden, uitgesproken smaken, gerechten die op een gelijkwaardig hoog niveau bereid worden.
Je zou het niet meteen zeggen, maar dit stijlvolle restaurant was ooit een Jezuïetenpachthof en een kalfskwekerij. Sinds 1996 is Arenberg een vaste stek voor foodies. In 2001 werd het voor het eerst onderscheiden met een Michelin ster. Het terras bij de siertuin is een geliefde plek om zich te laten verwennen door Iris en Lieven Demeestere. De eerbied voor het product staat hier centraal. Neemt u gebraiseerde varkensnek, een specialiteit van het huis, dan mag u rekenen op een knapperige korst en krachtig vlees. Frisse garnituren bezorgen dit ietwat vergeten product de nuances die het verdient. De generositeit waarmee chef Demeestere de borden vult, voegt net dat tikkeltje plezier toe. De heerlijke pralines op de dessertkar zijn de kers op de taart.