Eén MICHELIN ster: verfijnde keuken. Zeker een bezoek waard!
Topproducten die met finesse bewerkt worden, uitgesproken smaken, gerechten die op een gelijkwaardig hoog niveau bereid worden.
Flicka is het toonbeeld van een modern restaurant. Thomas van Santvoort bundelt er de ervaring die hij opdeed in topzaken als Parkheuvel en Boreas. Daar leerde hij bijvoorbeeld hoe je een (noot!) kalfszwezerik perfect krokant bakt. Zijn techniek is feilloos en wordt in de verf gezet met een eigen stijl. Zo wordt de zwezerik gecombineerd met kombu voor een zilte ondertoon, zwarte look voor extra power en venkel die fraîcheur toevoegt. Het evenwicht tussen al deze smaken toont zijn talent aan. Chef Van Santvoort heeft een voorkeur om smaken pep te geven met aciditeit. Het geeft topproducten als zeebaars en langoustine een geweldige boost. De sommelier speelt daar knap op in met prikkelende wijnassociaties. Uw reis naar Flicka wordt eveneens beloond met een prachtzicht op de groene omgeving en de Maas. De designelementen in het intieme decor bekoren evenzeer. En wat dacht u van een zalige overnachting als afsluiter?