Eén MICHELIN ster: verfijnde keuken. Zeker een bezoek waard!
Topproducten die met finesse bewerkt worden, uitgesproken smaken, gerechten die op een gelijkwaardig hoog niveau bereid worden.
Verlaat het bruisende toeristische circuit van Knokke en kom tot rust bij Cuines, 33. Achter de anonieme façade ontwaart u een restaurant met moderne klasse. Deze zaak is design, modieus en straalt een zwoele intieme sfeer uit. Het kosmopolitische Cuines, 33 heeft een eigen identiteit. Laat u verleiden door een lekkere cocktail van gastvrouw Fleur alvorens te ontdekken hoe Edwin Menue dit hippe verhaal naar het bord vertaalt met zijn creativiteit. Hij gebruikt zowel mediterrane invloeden als inspiraties uit de oosterse keukens. Zo laat hij zacht gegaarde mossels schitteren in een associatie met lamsoor, een beetgare risotto met lavas-olie en een emulsie van beurre blanc die al deze zilte smaken mooi afrondt. Dergelijke uitgekiende creaties triggeren meteen uw interesse. De gave techniek en moderne finesse van chef Menue maken van elk bord een ontdekking. Bij het relaxte Cuines, 33 wacht u een wereldse ervaring.