3
$$$$
Kenninji Gion Maruyama
566-15 Komatsucho, Higashiyama-ku, Kyoto Routeplanner
Japans
  • Twee MICHELIN sterren: uitzonderlijke keuken. Een omweg waard! De beste producten schitteren door het savoir-faire en de inspiratie van een chef boordevol talent. Samen met zijn keukenteam creëert hij zowel subtiele als rake smaken die origineel uit de hoek kunnen komen.

Extra informatie

  • Japans
  • Airconditioning
  • Niet betreden met schoenen

Praktische informatie

Beschrijving

Yoshio Maruyama is a tea-ceremony master. In his view, Japanese cuisine is a comprehensive art form, incorporating everything from ceremonial spaces to the construction of the premises. The famed tea master Sen no Rikyu once counselled that preparation should never be compromised: ‘Set the charcoal so that the water will boil’. The waiting room is cooled with an icicle in summer, in winter warmed with a charcoal brazier. Ikebana are crafted to suggest flowers in a field.

Localisatie

  • Route vanaf deze plaats
  • Route naar deze plaats
  • Route via deze plaats
  • Nabijgelegen hotels
  • Nabijgelegen restaurants

Waar in de omgevingeten

Waar in de omgevingslapen

  • Van 17.200 JP¥
    Hotel The Celestine Kyoto Gion
    MICHELIN Gids Heerlijk 8.9
    65 m - Higashiyama-ku Komatsucho 572, Kyoto
  • Van 12.000 JP¥
    慶有魚·小松(Kyotofish·Komatsu)
    Fantastisch 9
    75 m - 東山区小松町572-20, Kyoto
  • Van 35.640 JP¥
    Gion Kyuraku
    Voortreffelijk 9.6
    91 m - Higashiyama-ku Rokuro-cho 108-1, Kyoto

Wat te zien of te doenin de omgeving