Twee MICHELIN sterren: uitzonderlijke keuken. Een omweg waard!
De beste producten schitteren door het savoir-faire en de inspiratie van een chef boordevol talent. Samen met zijn keukenteam creëert hij zowel subtiele als rake smaken die origineel uit de hoek kunnen komen.
Extra informatie
Creatief
Moderne keuken
Airconditioning
Toegankelijk met rolstoel
Amex
Diners club
Mastercard
Visa
Praktische informatie
Beschrijving
It was in the kitchens of Paul Bocuse and Régis Marcon, among others, that Christophe Roure learned the ropes. He holds three professional qualifications (in cookery, charcuterie and pastry-making, no less!) and was named Meilleur Ouvrier de France in 2007. Based in Lyon since 2014, he showcases his qualities as a chef day in, day out: subtle inventiveness, precision in his marriages of flavours, and of course an impeccable choice of ingredients. For example, his shellfish and miller mushroom ragoût is a marvel of balance and finesse, in which the lemongrass-scented hollandaise sauce teases out the seafood flavours and undergrowth notes of the mushroom. To be savoured with all of one's senses.