








Au Coin des Bons Enfants

Michelin Gids
De stap waard
Modern Frans
De beoordeling van de Michelin Gids
Au Coin des Bons Enfants is een stukje culinaire Maastrichtse geschiedenis. Zo werd het restaurant in 1957 voor het eerst bekroond met een MICHELIN Ster. Vandaag schrijven Timo Reichelt en sommelier Lino de Vrede een nieuw hoofdstuk met hun jeugdige drive en respect voor het verleden. Dat merkt u aan de elegantie en romantiek die de zaak uitstraalt. Het ‘verborgen’ terras is geweldig. De keuken van chef Reichelt zet het product op een pedestal.Zijn stijl is eerder klassiek, met een neus voor de allerbeste kwaliteit en een talent om verbluffende sauzen te bereiden. De diepe smaak van een beurre blanc verrijkt met eiswein is bijvoorbeeld het ideale bindmiddel tussen gebakken noordzeetarbot en een sappig stukje Livar. Geef hem hertenkalf in handen, en hij bakt het vlees mooi rosé, combineert het met een glanzende en rijke grand-veneursaus en die typische zoete levendigheid van rode bosbessen. U smult hier van rijke traditie bereid door een jonge chef met kennis van smaken.Het glas accentueert de finesse van het bord. De sommelier deelt graag zijn passie voor pinot noir en wijnen uit de ‘oude’ wereld. Ook te ontdekken per glas!
Locatie
Ezelmarkt 46211 LJ Maastricht