Twee MICHELIN sterren: uitzonderlijke keuken. Een omweg waard!
De beste producten schitteren door het savoir-faire en de inspiratie van een chef boordevol talent. Samen met zijn keukenteam creëert hij zowel subtiele als rake smaken die origineel uit de hoek kunnen komen.
Extra informatie
Klassieke keuken
Airconditioning
Park of tuin
Parking
Amex
Mastercard
Visa
Praktische informatie
Beschrijving
The Coussau family are champions of classicism. Chef, Jean, and his niece, Clémentine, conjure up heart-warming food that pays tribute to the splendid produce of les Landes: foie gras, poultry, Chalosse beef, salmon from the Adour River and fish from Capbreton. A closeknit network of local suppliers enable them to rustle up signature dishes that the regulars come here in droves to sample: scrambled eggs with black truffles, warm duck foie gras with raisins and sole with cèpes. In autumn, you may sample roast woodpigeon or hare à la royale, without forgetting a superbly airy and creamy Grand Marnier soufflé, filled with a refreshing sorbet of bloody orange. Fine French dining at its best in a knockout location between the Atlantic Ocean and pine forests.