Eén MICHELIN ster: verfijnde keuken. Zeker een bezoek waard!
Topproducten die met finesse bewerkt worden, uitgesproken smaken, gerechten die op een gelijkwaardig hoog niveau bereid worden.
Een bezoek aan La Roseraie is telkens een zintuigelijke reis voor onze inspecteurs. Dat begint al met de trip doorheen de prachtige Ardennen om dit 19de-eeuwse gebouw te bereiken. En dan ontdekt u de wondermooie tuin, de Engelse elegantie van het restaurant (met gastenkamers), de algemene luxe maar ook de familiale gezelligheid. Indrukwekkend! Marie Trignon heeft het stokje overgenomen van haar vader en doet dat met veel respect. Klassiek vakmanschap en een neus voor absolute topproducten typeren haar, net als de liefde voor specerijen en fijngevoelige creativiteit. Zo hemelt ze een filet van rode mul onder meer op met tabouleh die is gekruid met kurkuma, een tomatensalade met koriander en dille, en zoetzuur opgemaakte schijfjes stam van broccoli. Ze slaagt erin om die rijke kruidigheid te concentreren, waardoor ze de finesse van sint-jakobsnoten bijvoorbeeld net versterken en niet gaan overheersen. Modave lijkt wel even het middelpunt van de wereld te zijn …