€€€
Ébullition
10 rue du Pila-Saint-Gély, 34000 Montpellier Routeplanner
Moderne keuken

Extra informatie

  • Moderne keuken
  • Airconditioning
  • Mastercard
  • Visa

Praktische informatie

Beschrijving

Chef Boris Caillol (previously encountered at Le Petit Nice and La Maison Troisgros) and Coralie Semery (who also trained at top establishments) met at Jean Sulpice in Val Thorens. The couple's intimate contemporary restaurant is a foodie's dream. The chef cooks up Mediterranean-inspired cuisine using local ingredients sourced from Montpellier's organic market (Aveyron lamb, Aubrac beef etc). Perfectly paired with biodynamic wines from the region.

Localisatie

  • Route vanaf deze plaats
  • Route naar deze plaats
  • Route via deze plaats
  • Nabijgelegen hotels
  • Nabijgelegen restaurants

Waar in de omgevingeten

Waar in de omgevingslapen

  • Van 68 €
    Appartement tout confort proche gare et centre ville
    Goad 7.6
    17 m - 6 Rue du Pila Saint Gély, 34000 Montpellier
  • Van 48 €
    PILA & BED Montpellier Centre Corum Comédie - Chambre calme climatisée - Quiet air-conditioned room
    Fantastisch 9
    20 m - 4 RUE DU PILA SAINT GELY, 34000 Montpellier
  • Van 76 €
    Le Chapeau Rouge - Centre Historique - Corum
    Fantastisch 9.4
    78 m - 4 rue du chapeau rouge, 34000 Montpellier

Wat te zien of te doenin de omgeving