Eén MICHELIN ster: verfijnde keuken. Zeker een bezoek waard!
Topproducten die met finesse bewerkt worden, uitgesproken smaken, gerechten die op een gelijkwaardig hoog niveau bereid worden.
M Bistro heeft een nieuwe stap gezet in zijn ontwikkeling. Mattias Maertens en Sofie Billiet hebben hun restaurant namelijk verhuisd naar een oud fabriekje in Nieuwpoort dat ze geduldig naar hun hand hebben gezet. Maar aan hun visie hebben ze niets veranderd: hier draait alles rond plezier, puur en simpel. Chef Mattias kookt straight-to-the-point, komt wel eens origineel uit de hoek, maar is vooral zeer gepassioneerd. De aciditeit van een citrusgelletje, de pittigheid van szechuanpeper of de kruidigheid van vadouvan? Chef Maertens zorgt er met subtiele details voor dat garnituren een gerecht helpen dragen. Hij werkt met topkwaliteit, zoals lekkers uit de vismijn iets verderop. Maar evengoed bereidt hij een fijn gerecht met een minder populair product als konijn. De jeugdige bistronomie van M Bistro beklijft!