Twee MICHELIN sterren: uitzonderlijke keuken. Een omweg waard!
De beste producten schitteren door het savoir-faire en de inspiratie van een chef boordevol talent. Samen met zijn keukenteam creëert hij zowel subtiele als rake smaken die origineel uit de hoek kunnen komen.
Extra informatie
Creatief
Airconditioning
Vegetarisch menu
Valet parking
Amex
Diners club
Mastercard
Visa
Praktische informatie
Beschrijving
Take an iconic luxury hotel opposite the Jardin des Tuileries and an incredibly gifted chef, Alain Ducasse, then add a sprinkling of luxury à la Versailles (white ceiling adorned with gilding, crystal chandeliers) and – voilà! – you get Le Meurice. This place has not failed to catch the imagination of wealthy foreign patrons, who come to soak up that Parisian je-ne-sais-quoi. The Ducasse brand is cultivated by executive chef Amaury Bouhours: the tasting menus featuring dishes served in small portions are both a tribute to French tradition and a showcase of the chef's creativity. High-profile pastry chef Cédric Grolet creates desserts, images of which do the rounds on social networks.