Eén MICHELIN ster: verfijnde keuken. Zeker een bezoek waard!
Topproducten die met finesse bewerkt worden, uitgesproken smaken, gerechten die op een gelijkwaardig hoog niveau bereid worden.
Rijd het domein van Arondeau op en aanschouw het karakteristieke kasteel omgeven door een slotgracht. Wauw! Het restaurant vindt u in het hart van het domein en bezit de allure die men van een kasteel verwacht. De keuken van Benoît Neusy is al even elegant als deze droomlocatie. De chef heeft een boontje voor vis- en schaaldiergerechten, al bakt hij even gezwind een stukje Txogitxu rundvlees tot in de perfectie. Het product staat hier centraal en wordt bijgestaan door garnituren die creativiteit toevoegen. Dat kan Provençaalse zwierigheid zijn bij ziltige schaaldieren, of pittige kimchi bij wilde eend. Chef Neusy verrast graag, maar pleziert nog veel liever met zijn typerende generositeit. Hij voelt zeer goed aan wat zijn gasten willen. La Terrasse by Benoît Neusy, het concept dat van begin juni tot midden september de plaats inneemt van het restaurant, is daar een mooi bewijs van. U eet er gezellig onder een grote tent, in de tuin van het domein, waar allerlei lekkernijen worden afgewerkt op de plancha en schitteren in originele bereidingen. De wijnkaart is er even aantrekkelijk als in het restaurant. En we geven u graag nog een laatste aanrader mee: de kamers zijn ideaal om helemaal tot rust te komen.
- De inspecteurs van de MICHELIN Gids