13
€€
La Table d'Edgar
15 rue Jouallan, 22000 Saint-Brieuc Routeplanner
Moderne keuken

Extra informatie

  • Moderne keuken
  • Mastercard
  • Visa

Praktische informatie

Beschrijving

Chef Sébastien David, who has an impressive career to his name, conjures up appealing cuisine using top-notch ingredients: quality poultry from the Ferme de la Paumerais, brightly coloured farmhouse butter, fresh fish from Guilvinec, and plump, fleshy oysters from Paimpol. The balanced flavours in both the savoury dishes and the desserts come down to meticulous craftsmanship and expert cooking: chicken supreme with lardo di Colonnata, the leg roasted in a lovage broth; pear with white chocolate and pistachio fondant. A bright and harmoniously decorated interior with tables laid out around a lovely glass-roofed seating area.

Localisatie

  • Route vanaf deze plaats
  • Route naar deze plaats
  • Route via deze plaats
  • Nabijgelegen hotels
  • Nabijgelegen restaurants

Waar in de omgevingeten

Waar in de omgevingslapen

  • Van 95 €
    Edgar Hôtel & Spa - Table Gastronomique
    Erg goed 8.2
    12 m - 15 rue Jouallan, 22000 Saint-Brieuc
  • Van 64 €
    Contact Hôtel du Champ de Mars de Saint-Brieuc
    Erg goed 8
    143 m - 13 rue du Général Leclerc, 22000 Saint-Brieuc
  • Van 47 €
    LA COQUILLE - Hypercentre + Gare - Spacieux Cocoon
    Erg goed 8.2
    149 m - RDC Gauche 15 Rue de Rohan, 22000 Saint-Brieuc

Wat te zien of te doenin de omgeving