11
€€€€
Magdalena
Rickenbachstrasse 127, 6432 Schwyz Routeplanner
Moderne keuken,Seizoenskeuken
  • Twee MICHELIN sterren: uitzonderlijke keuken. Een omweg waard! De beste producten schitteren door het savoir-faire en de inspiratie van een chef boordevol talent. Samen met zijn keukenteam creëert hij zowel subtiele als rake smaken die origineel uit de hoek kunnen komen.

Extra informatie

  • Moderne keuken
  • Seizoenskeuken
  • Airconditioning
  • Parking
  • Vegetarisch menu
  • Uitzicht
  • Amex
  • Mastercard
  • Visa

Praktische informatie

Beschrijving

The motto here is "raw, rough, regional." Chef Dominik Hartmann (whose CV includes a stint with Andreas Caminada) and his team win diners over with modern, seasonal cuisine that is aromatic and brimming with robust flavours. They certainly don't do things by halves here! Ingredients are sourced as locally as possible with a preference for working with small producers. There is a 100% vegetarian surprise menu comprising five to seven courses – five or six at lunchtime (Sat-Sun). The home-made bread is extremely morish! Great selection of Swiss wines. The sleek, upscale interior has floor-to-ceiling windows that afford an impressive view of the valley!

Localisatie

  • Route vanaf deze plaats
  • Route naar deze plaats
  • Route via deze plaats
  • Nabijgelegen hotels
  • Nabijgelegen restaurants

Waar in de omgevingeten

Waar in de omgevingslapen

Wat te zien of te doenin de omgeving