6 boulevard de l'Esquillon, 06590 Théoule-sur-Mer
Routeplanner
Moderne keuken,Mediterraan
Eén MICHELIN ster: verfijnde keuken. Zeker een bezoek waard!
Topproducten die met finesse bewerkt worden, uitgesproken smaken, gerechten die op een gelijkwaardig hoog niveau bereid worden.
Extra informatie
Moderne keuken
Mediterraan
Airconditioning
Park of tuin
Parking
Toegankelijk met rolstoel
Eten op terras mogelijk
Valet parking
Uitzicht
Amex
Mastercard
Visa
Praktische informatie
Beschrijving
After stints in respected Michelin-starred restaurants in Switzerland and Chantilly, Alain Montigny (Meilleur Ouvrier de France 2004) is now the chef of the exquisite Tiara Yaktsa hotel, whose terrace commands a drop-dead view over the sea and the ruddy Esterel mountains. His distinctive Mediterranean-inspired recipes are balanced and delicately flavoured thanks to top-quality ingredients and superb craftsmanship. Highlights include creamy scrambled eggs, truffles and focaccia toast or Brittany spider crab, smoked eel in green apple aspic with an iced cream of lentils and shrenkii caviar.