3
$
Hashimoto
2-5-7 Suido, Bunkyo-ku, Tokyo Routeplanner
Specialiteiten met unagi
  • Bib Gourmand: onze beste prijs-kwaliteitverhoudingen ≤ 39€ Smullen voor maximaal 39€. Uitstekende producten die tot hun recht komen in gerechten voor een heel aantrekkelijke prijs.

Extra informatie

  • Specialiteiten met unagi
  • Airconditioning
  • Mastercard
  • Visa
  • JCB

Praktische informatie

Beschrijving

The aroma of kabayaki drifts as far as the north end of the Ishikiri Bridge over the Kanda River. The restaurant opened in 1835 and has been run by the same family ever since. Sixth-generation owner-chef Shinji Hashimoto handles the unagi. The unagi he uses is at least a year old, ensuring, he says, the best texture and flavour; he grills it plain and steams it according to Edo tradition. The recipe for the sauce has been passed down from the time of the founder.

Localisatie

  • Route vanaf deze plaats
  • Route naar deze plaats
  • Route via deze plaats
  • Nabijgelegen hotels
  • Nabijgelegen restaurants

Waar in de omgevingeten

Waar in de omgevingslapen

  • Van 17.736 JP¥
    FINOA Residential Suite Kagurazaka
    Fijn 6.9
    219 m - 33-10 Kaitaicho, Shinjuku-ku, Tokyo
  • Van 24.824 JP¥
    Kaitaicho Kodate - Vacation STAY 8852
    222 m - Kaitaicho 33-10 Kaitaicho Kodate, Tokyo
  • Van 7.200 JP¥
    Uhome Suido Apartment SD
    Erg goed 8.3
    228 m - Suido 2 Chome-17-3, Tokyo

Wat te zien of te doenin de omgeving