Eén MICHELIN ster: verfijnde keuken. Zeker een bezoek waard!
Topproducten die met finesse bewerkt worden, uitgesproken smaken, gerechten die op een gelijkwaardig hoog niveau bereid worden.
Jo Grootaers bestormt de Belgische gastronomie. Hij was amper negentien toen hij de brasseriekeuken van Altermezzo in handen kreeg. Rustig aan introduceerde hij zijn eigen stijl en verhoogde hij het niveau. Ook het decor van deze voormalige gemeenteschool kreeg een jeugdige impuls. Het is trendy en design. Een gezellige plek om smaken te ontdekken. Chef Grootaers heeft met enkele ingrediënten genoeg om zijn creatieve ideeën vorm te geven. Hij kookt delicaat en precies, elk ingrediënt is goed afgewogen en van tel. Niets is te. Al die moderniteit balanceert mooi met de delicieuze sauzen die voor diepgang zorgen. De gerechten van chef Grootaers boeien. Zijn jeugdig enthousiasme wordt ondersteund door een feilloze techniek. Van deze chef mag u nog wat verwachten!
- De inspecteurs van de MICHELIN Gids