Twee MICHELIN sterren: uitzonderlijke keuken. Een omweg waard!
De beste producten schitteren door het savoir-faire en de inspiratie van een chef boordevol talent. Samen met zijn keukenteam creëert hij zowel subtiele als rake smaken die origineel uit de hoek kunnen komen.
Extra informatie
Creatief
Modern Frans
Airconditioning
Parking
Eten op terras mogelijk
Valet parking
Amex
Mastercard
Visa
Praktische informatie
Beschrijving
De chalet van Pascal Devalkeneer omarmt de natuur die het restaurant omringt. Als buur van het Zoniënwoud geniet deze zaak van een toplocatie, waar u op het terras ten volle van geniet. U hebt er ook zicht op de moestuin van de chef. Binnen wacht u een hoogwaardige wereld waarin luxe de regel is. De klasse en elegantie van deze zaak omvat veel meer dan het decor. De goed geoliede service is zeer attent, op het bord etaleert chef Devalkeneer zijn identiteit. De zorgvuldige combinatie van klassiek en creatief, van fijn en genereus, is bijzonder. Chef Devalkeneer snuistert bij kleine leveranciers naar fabuleuze producten. Lamsvlees uit Aveyron, wild zeeoor van de Bretonse kust, honing van zijn eigen bijen: stuk voor stuk topkwaliteit, die hij sublimeert met spannende garnituren en subtiele nuances. De uitbundige interactie tussen groene asperges, morilles die intens zijn gegaard in gele wijn en een mousseline van groene kruiden waarin puntjes ganzenlever zijn verwerkt, toont het talent aan van chef Devalkeneer. Hij leest het product en weet telkens de juiste smaakmakers te vinden om het te verrijken. Bij Le Chalet de la Forêt wacht u een keuken met gevoel, die u meer dan eens zal verbazen.