Les Barmes de l'Ours, 100 montée de Bellevarde, 73150 Val-d'Isère
Routeplanner
Moderne keuken
Eén MICHELIN ster: verfijnde keuken. Zeker een bezoek waard!
Topproducten die met finesse bewerkt worden, uitgesproken smaken, gerechten die op een gelijkwaardig hoog niveau bereid worden.
Extra informatie
Moderne keuken
Toegankelijk met rolstoel
Vegetarisch menu
Amex
Mastercard
Visa
Praktische informatie
Beschrijving
This luxurious hotel, which feels like a plush chalet, hosts a fine dining establishment, tastefully appointed with a wealth of wood, stone and mirrors. Dedicated and conscientious, Antoine Gras maintains the strictest respect for the ingredient, which he showcases in flavoursome, unfussy dishes. The combinations are spot on: Savoie snails, spinach, watercress and a grassy-flavoured velvety vin jaune sauce; Arctic char from Lake Geneva with a lovage-flavoured olive oil sauce; saddle of venison with pine-smoked carrots… The youthful front of house team is contagiously enthusiastic, especially the sommelier, an ambassador of Savoie wines.