4
€€€€
Konstantin Filippou
Dominikanerbastei 17, 1010 Wien Routeplanner
Moderne keuken
  • Twee MICHELIN sterren: uitzonderlijke keuken. Een omweg waard! De beste producten schitteren door het savoir-faire en de inspiratie van een chef boordevol talent. Samen met zijn keukenteam creëert hij zowel subtiele als rake smaken die origineel uit de hoek kunnen komen.

Extra informatie

  • Moderne keuken
  • Airconditioning
  • Toegankelijk met rolstoel
  • Eten op terras mogelijk
  • Amex
  • Mastercard
  • Visa

Praktische informatie

Beschrijving

Konstantin Filippou presents an extensive tasting menu in which fish and seafood are given top billing; meat is largely dispensed with or plays more of a supporting role. The ingredients for the very modern and contrasting small plates that make up his menu come mainly from Brittany or Scandinavia – for example, the outstanding langostino from Norway, which he serves with cabbage, grapefruit and the wild seaweed cochayuyo. As a native Styrian with Greek roots, the chef-patron discreetly incorporates influences from both his home province and Greek heritage. The minimalist interior is done out in a palette dominated by black and grey. The waitstaff are attentive and competent, including when it comes to recommending just the right wine – you will also find one or two international treasures on the wine list.

Localisatie

  • Route vanaf deze plaats
  • Route naar deze plaats
  • Route via deze plaats
  • Nabijgelegen hotels
  • Nabijgelegen restaurants

Waar in de omgevingeten

Waar in de omgevingslapen

Wat te zien of te doenin de omgeving