Eén MICHELIN ster: verfijnde keuken. Zeker een bezoek waard!
Topproducten die met finesse bewerkt worden, uitgesproken smaken, gerechten die op een gelijkwaardig hoog niveau bereid worden.
Frederick Dhooge is een eigenwijze chef. Dat bewees hij jarenlang in zijn Huis van Lede, en herhaalt hij nu bij In den Hert. Hij steekt zijn ziel in de klassieke Franse keuken, die zich hier van zijn smaakvolste kant toont. Mooie producten, echte smaken, rijke gerechten. Niet meer of niet minder. De rit naar het restaurant, langs de glooiingen van de Vlaamse Ardennen, is op zich al een ervaring. Dit karaktervolle pand op het pittoreske dorpsplein ademt nostalgische charme. Deze setting past perfect bij de uitbundige smaken die chef Dhooge op het bord brengt. Tijdloze gerechten als bouillabaisse en vol-au-vent krijgen een extra dimensie in zijn handen. De diepgang van een poivradesaus bij wilde reebokfilet, de kracht van een mousselinesaus bij hoppescheuten, het vakmanschap van op het karkas gebraden kwartel: hier spreken ambacht en kwaliteit voor zich. Deze Franse keuken laat geen enkele fijnproever onberoerd. In den Hert vertelt een verhaal van passie, echte smaakbommen en puur genot.