2
$$
Ike Edoyakiunagi Asahitei
29 Haibara Shimoidani, Uda, Nara Routeplanner
Specialiteiten met unagi
  • Bib Gourmand: onze beste prijs-kwaliteitverhoudingen ≤ 39€ Smullen voor maximaal 39€. Uitstekende producten die tot hun recht komen in gerechten voor een heel aantrekkelijke prijs.

Extra informatie

  • Specialiteiten met unagi
  • Airconditioning
  • Parking
  • Contant

Praktische informatie

Beschrijving

There is a saying about the depth of skill an unagi chef needs: three years to learn how to skewer it, eight to learn how to dress it and a lifetime to learn how to grill it. While grilling unagi might be the most difficult, Hideki Morimoto was tasked with it from a young age by his father, the then owner. Edo-style grilling includes steaming beforehand and is something the father learned while training in Tokyo. He buys in mostly large unagi and far-infrared grills it.

Localisatie

  • Route vanaf deze plaats
  • Route naar deze plaats
  • Route via deze plaats
  • Nabijgelegen hotels
  • Nabijgelegen restaurants

Waar in de omgevingeten

Waar in de omgevingslapen

Wat te zien of te doenin de omgeving